dissabte, 2 de març del 2013

Ho sentim molt, però...


Ja no podem més! Intentàvem ser discrets per no aixecar masses enveges ni recels, per no trencar el bon ambient que ens caracteritza,  però nois, noies, només falten sis  dies i  ja no ens en podem estar. Ho hem de dir.  D’aquí una setmaneta mal comptada estarem guaitant en directe el millor espectacle badmintonià de l’univers conegut, i qui sap si del més enllà!!

ALL ENGLAND,  el primer i el més històric dels tornejos internacionals - des de 1899! – durant molts anys considerat el campionat mundial oficiós de l’esport i, ara per ara, ben segur el millor espectacle de ploma i raqueta d’entre els tornejos regulars! Enguany la participació és espaterrant, hi ha la "creme de la creme", tret del Dan Lin que s’ha casat (i ja ho diu la dita, home casat...) i nosaltres mateixos, que modestament vem declinar la invitació per donar pas a les joves promeses.

Però hi serem per veure-ho en directe!! I ballarem encantats amb la més lletja (Birminghan segons ens diu tothom és la ciutat menys agraciada del regne...) i, un cop retrobada la calma després de l’emoció del directe, intentarem explicar-vos-en alguna cosa. No compteu amb que, per una feblesa d'última hora, us puguem revendre les nostres entrades, tot i les pressions que estem rebent aquests darrers dies, el nivell de les ofertes que ens esteu fent (xxx) i els sobres que pul·lulen per arreu. Tanmateix, si més no ens comprometem a fer un paper digne com a enviats especials...





(tampoc podem prometre que saltarem a la pista. Ara bé, entre tants colons, procurarem deixar constància de la nostra presència... ho podreu comprovar a la "tele" de la Federació Internacional de Bàdminton a partir de dissabte vinent: http://www.youtube.com/badmintonworldtv)


Lord Gottfried&Tobottom