diumenge, 18 de novembre del 2007

Èxit als JJEE

Hem passat la setmana entre Lliga de Clubs i Jocs Escolars. Els resultats aconseguits són força variats i en podem estar contents.

Aquest cap de setmana
han participat un total de 6 jugadors del nostre club. Dos d'ells estan començant i cada jornada aniran acumulan més experiència. De moment ja han pogut experimentar la sensació de guanyar almenys un partit, que no és poc!!

En Infantil masculí, on competien més de 30 jugadors, en Fran va pasar com a primer classificat del seu grup directament a quarts de final gràcies als bons resultats obtinguts en la primera jornada que vàrem jugar dissabte passat. L'
Andrea va ser 3a en la categoria d'Alevines, una per sobre de la que li correspón a l'edat. Els germans Bellot van aconseguir el primer lloc en les seves respectives competicions. L'Oriol va arribar amb certa facilitat, però en Pol aquesta vegada va haver de lluitar fins a l'últim moment en un partit molt ajustat a 3 sets.

La classificació i els resultats de la jornada els podeu
consultar als enllaços que s'han afegit a la dreta d'aquesta mateixa web.

La
Lliga de Clubs ens enfrontaba aquesta setmana als del CESIB de La Garriga, aspirants a guanyar la competició, així que poques possibilitats teníem. Vam estar a punt de guanyar un dels individuals masculins, però finalment no va poder ser i és que no era gens fàcil! De tota manera hem d'estar contents de l'actitud davant de les dificultats i aprofitar per aprendre en cada partit, en cada punt.

Ens veiem al pavelló per continuar entrenant ben fort!!