diumenge, 18 de novembre del 2007

Lliga Nacional

Els nostres veïns i amics de l'AEG es jugaven aquest cap de setmana l'ascens a Divisió d'Honor en la competició per clubs de FESBA.

Abans de l'encontre el club granonellí va organitzar un torneig lúdic que va enfrontar a les mítiques colles de blancs i blaus que protagonitzen la Festa Major de Granollers. El torneig tenia la doble intenció
de gaudir d'una jornada festiva amb els jugadors més joves del club, així com aconseguir força públic i animadors pels jugadors de Lliga Nacional.

En el torneig van participar 3 jugadors del nostre club, els germans Bellot i en Fran, sense oblidar la imprescindible col·laboració del Sr.Bellot que els va voler portar i suportar l'intens fred que ens acompanya sempre al vell pavelló Congost. A més a més, van poder fer de marcadors en els partits de Lliga Nacional, tot un luxe que van gaudir de ven a prop.

Malauradament, l'AEG no va poder aconseguir la victòria davant del CB Rinconada, un dels clubs més forts a nivell estatal i europeu però nosaltres vàrem gaudir de bàdminton en estat pur.