dimecres, 20 de maig del 2015

Convocada la III edició de l'Open de Dobles Mixtos de Vilanova del Vallès

El Club de Bàdminton de Vilanova del Vallès compleix 10 anys d'existència i això és motiu de celebració. A més, els dies 5 i 6 de juny, l'Ajuntament de Vilanova del Vallès i la Diputació de Barcelona impulsen, com cada any, l'organització de múltiples activitats en el marc de la Festa de l'Esport, destinades a difondre i promoure entre la ciutadania tota l'oferta esportiva del poble.

Amb aquest doble motiu, doncs, el nostre Club, en col·laboració amb l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament, organitzarà el dissabte 6 de juny de 2015, de 9 a 13 hores en el pavelló poliesportiu de Vilanova del Vallès la tercera edició de l'open de dobles mixtos.  La participació en aquesta competició és oberta tant a jugadors federats com no federats. La inscripció estarà oberta fins el dijous 28 de maig de 2015.

Us animem a tots a venir i acompanyar-nos en aquesta doble celebració. L'ambient, com de costum, serà cordial i festiu sense deixar de ser competitiu. Enguany, a més, hi haurà obsequis per a tothom i premis en metàl·lic per als vencedors per fer més atractiva i llaminera la participació. Si teniu dubtes podeu posar-vos en contacte amb nosaltres tot escrivint a l'adreça de correu openmixtos2013@gmail.com i mirarem d'aclarir-vos-els.