dimecres, 16 de novembre del 2011

Three's Wheel: novembre de 2011

Si ara fa un any ens vam endur el primer lloc en veterans (individual i dobles) i un segon lloc en IMC, aquest any la collita no ha estat pitjor: hem guanyat els dobles C i hem arribat a la final de veterans i a la d'IFB!Cronologia de la jornada

8:30 Preparació de l'estratègia general, carajillo i cafè amb llet.
9:00 Salten a la pista en Bye Sense, Tobottom i Sir George (final anticipada de veterans).
9:30 Surten a jugar Billy the Kid i Gottfried per una banda i en Keith i Thetower per l'altra.

10:15 Tots els partits guanyats. En Keith intenta repetir la victòria en dobles mixtos amb una altra en dobles veterans, però al davant, en una altra final anticipada, es troba la parella a batre: Tobottom i Sir George. Aldarulls a la porta per arribar a temps i ocupar els millors llocs. Primer canvi de samarreta de Tobottom. En Bye Sense surt de nou a la pista per intentar, si no guanyar, com a mínim donar espectacle.
10:45 Efectivament: derrota espectacular d'en Bye Sense. El duel de veterans es decanta aquest cop cap a The Sacred Family. Primers arbitratges com Déu mana: els observadors internacionals prenen posicions per aprendre de nosaltres com es posa pau en un conflicte armat, ni que sigui amb raquetes.

10:40 Surt de nou Thetower. Dues lipotímies a la grada entre els que no poden suportar la tensió. Duel al sol amb final agònic a favor nostre. Les ambulàncies evacuen els casos més greus d'atac de nervis. Segona bossa de Doritos pel de sempre i una altra samarreta.
10:40 L'Elsa guanya el primer partit sense ni vestir-se de curt.
11:05 Billy the Kid i son pare baixen a la pista. En passar-se amb els focus, els de la tele fan saltar els ploms de l'estació transformadora de Vic: el polígon industrial a les fosques (el pavelló ja hi estava des de primera hora). Tobottom de nou a la pista. Un càmera de la tele retirat amb luxació de cervicals en intentar seguir el volant en una rematada d'en Tobottom.


11:45 Nova lliçó d'arbitratge a càrrec de Sir George, que imposa el reglament amb rigor però sense duresa, amb rectitud però sense prepotència, amb comprensió però sense amiguisme, amb tolerància però sense debilitat. Un mestre! Billy the Kid i Tobottom pugen a la grada amb la feina feta.
11:55 Baixen les dues parelles de la C: Billy – Gottfried i Bye – Save. Cua des de Roda fins a Vic, pels que venen de Barcelona i la boira els ha sorprès, i fins a L'Esquirol, pels que venen de dalt i han parat a esmorzar primer. Els mossos prenen posicions a la porta per evitar que algú es coli sense entrada. Primeres bufetades. Dues bosses més de Doritos per en Tobottom.
12:20 Billy – Gottfried ja són al bar, posant-se fins al cul de suc de pinya i calimotxo, respectivament. Bye – Save han cremat totes les forces en el primer set i el bàdminton-samba no els ha pogut salvar en els altres dos. Perden per punts però guanyen en la qualificació artística. La farmacèutica de Roda paga la hipoteca amb el que treu de la venda de Cristalmina i Betadine a Billy the Kid per mirar de curar les nafres provocades pels plongeons.
12:45 El petit Michael baixa a la pista i al cap d'un moment en torna amb una nova victòria. En Keith i Thetower ho intenten ara amb dos rivals molt més joves i experts, però no se'n surten. La cridòria de la grada els desconcentra, com a l'Elsa, que tot i jugar un partit memorable no pot superar la propera campiona de la seva categoria. Tobottom continua comptant els partits per victòries, ni que el rival sigui dur com ha estat ara, i allargant tots els partits a tres sets, si pot, per a major satisfacció del públic. Una altra samarreta per a la rentadora. Es dispara a la revenda el preu de les entrades en saber-se que juguem tres finals.
14:00 Comença la final de dobles, amb Billy i Gottfried. Els mossos, finalment, es decideixen a carregar contra els que volen entrar tan sí com no, encara que no s'hi cap i que no han pogut aconseguir entrada. En Joan Gallach també s'hi enfronta.


14:50 Han de canviar els de la càmera, esgotats de seguir els moviments anàrquics d'en Billy. El públic fa la ola a la parella de Silverwave, que suma una altra victòria. La cambrera de la cantina es canvia el cotxe amb el que ha tret de la venda de patates a Tobottom. Dos plàtans més per en Keith. Baixen a la pista l'Elsa i en Tobottom, per a jugar la final veterana. Es desploma una grada de mecanotub, plena de gom a gom de gent amb i sense entrada; no hi ha ferits però sí molta mala llet.

15:00 La vileda i la mopa no donen a l'abast a eixugar la suor en les dues pistes. Empat a un set en l'una i lluita aferrissada en el segon set en l'altra. Revés d'esquena paral·lel mirant a la grada d'en Tobottom; plongeon de Toni Thesaver; despreniment de retina de l'àrbitre, que no creu el que acaba de veure.

15:15 Una altra ola per a l'Elsa i dues més per Tobottom, que no guanya a la pista però sí en el cor de l'afició i en els resums de l'Esport3. Entren a la pista les primeres autobombes per mirar de minimitzar la inundació provocada per la suor despresa en la final. Evacuació dels voltants de Sau, en prevenció de la pujada del nivell del Ter. Protecció Civil recomana no sortir de casa si no és estrictament necessari, com sempre.

15:25 Fotos, lliurament de trofeus i càrrega a la camioneta. Substitució del palier trencat en la camioneta, víctima del sobrepès. Entrepà de formatge per en Gottfried i bossa de matutanos per en Bye Sense. Carretera i manta. Que es preparin a Dogsville!
Fotos: gentilesa de Jordi, de Roda; Tobottom i Bye Sense.