dilluns, 10 d’octubre del 2011

Jump: octubre de 2011

La festa a Jump hauria estat completa, si no arriba a ser per una patrulla dels Mossos una mica massa escrupulosa, que es va entestar a multar, en el camí de tornada, tota la caravana de Vilanova-Argentona perquè anàvem "amb una copa de més", i alguns amb dues. Multa de les grosses per a Yes, Iwillbe, que portava la de guanyador de l'individual i la de segon de dobles i multa a pagar en lliures esterlines per a en Keith, que en portava dues més, del segon individual i del segon en dobles.
Multa comanditària per a la parella mixtaTobottom-Thetower, que en una de les seves primeres aparicions ja marca el ritme en la categoria (parlarem amb la Federació perquè els cridin a jugar per megafonia d'una altra manera. Si diuen "Latorre Alfons" sembla que estiguin situant les peces dels escacs, i si diuen "Alfons Latorre" sembla que estiguin donant indicacions per arribar a una casa de titis...).
Fins i tot multa a pagar en euros de xocolata per al pobre Miguel, pel segon lloc en el sub 11. En Guillem es va salvar per poc, perquè "només" va arribar a semis tant en individuals com en dobles, amb en David, en un partit ajustat a més no poder, a tres sets i el darrer 22-20...





La resta de la caravana no la van multar. Vam estar de sort, efectivament, perquè tot i que no portàvem cap copa de més, a tots ens corria per les venes el badminton-samba, que també es considera droga dura. Ens va anar de poc!

De moment, en el rànquing seguim líders en individuals i en dobles i les perspectives per Bigpotters (Gran Ollers) són bones. Ui, el dia que torni en Gottfried...