diumenge, 26 d’abril del 2015

Abril de 2015: Al-Qanar, la Qrò-nica

El passat dissabte 25 d'Abril es va portar a terme una nova edició del Circuit Internacional de Bàdminton, adscrit al Circuit Català, en les llunyanes terres d'Al-Qanar. Com diria l'Shrek, o millor dit, els seus guionistes, «Lluny, lluny enllà».

El desafiament era gran; tothom sap que aquesta competició té més estrelles que cap altra del circuit: les «estrelles» que hi competeixen, les «estrelles» que et guien pel camí fins a arribar a destí (com Al-Qanar es troba «Lluny, lluny enllà» cal sortir de nit), «l'estrella Moriente» que sonava en un «radio-cassette» d'un indígena «aparcat» a la plaça Lluís Companys d'Al-Qanar, plaça on es troba el magnífic «Al-Qanar Arena» i les «estrelles Damm» que omplien les barres dels bars de la població.

Aquest any, a diferència d'altres edicions, no es preveia gaire participació; altres entitats havien intentat boicotejar aquest torneig organitzant-ne de propis: l'Open de Tennis Banc de Sabadell - Godó i el partit de primera divisió de la Lliga Professional de Futbol d'Espanya entre el RCD Español i el FC Barcelona, per citar-ne alguns.

Tot i això, la participació no va minvar; bé, no va minvar més que d'altres vegades. De fet, ni va minvar, ni va augmentar; va ser l'habitual. Per tant, benvolgudes amigues i amics, calia arribar al lloc dels fets aviat, si es volia trobar un forat a la graderia del pavelló.

Bé, calia doncs preparar bé el torneig. Com deia aquell, ens vam aixecar ben d'hora, ben d'hora i vam posar rumb a les terres dels cítrics, dels rius, dels peatges i de les plomes. Tot i això, un grup de Terrassa va arribar començat el torneig; sembla que van acabar a Sant Carles de la Ràpita. Ens van dir que no van utilitzar cap navegador de cotxe sinó que, pel que sembla, van telefonar el dia anterior a Lord Save, que els va indicar per whatsapp com arribar a lloc a temps...


En qualsevol cas, la competició va començar als voltants de les 9:45 h amb molta animació a la grada.


Tanmateix, les pistes es començaven a omplir d'esportistes afamats de copes i medalles.


Fins i tot, els competidors es discutien entre ells per defensar qui havia arribat abans i tenia, doncs, dret a la millor pista.


Però un cop acabades les disputes, la competició va transcórrer amb tota normalitat.








Mentre anaven avançant les eliminatòries, els jugadors, entrenadors i d'altres especialistes es donaven consells els uns als altres per a seguir vius en la competició.


I és que qualsevol consell era benvingut; hi havia partits d'una duresa increïble! Mireu sinó aquest marcador! Tots sabeu que els partits a 110 punts són llargs i pesats! Posen a prova la condició física de tothom!


El públic, però, vibrava amb aquests partits! No es perdia ni un detall!


N’hi havia d'altres que «literalment» es tornaven bojos veient aquests partits d'alta intensitat i durada!


Aquests llargs partits donaven peu a «distreure's» una mica per fer un seguiment «al detall» de l'interiorisme de l'Al-Qanar Arena, interiorisme de qualitat amb acabats tan curiosos com únics i excel·lents.





Què dir de l'organització; atenta  i impecable en tot moment. Taronjes a «dojo» per a que les forces no minvessin en cap moment. 


Ah! Fins i tot i havia un servei de lents de contacte gratuït distribuït en cada una de les taules dels marcadors!


Tot això va fer que la competició fos una verdadera festa; copes per a primers i segons amb la «Regidora d'Esports» lliurant els premis inclosa! «No hase falta desir nada más».


«Y lo breve si bueno, dos veces breve». No, no va així. «Lo bueno, si es breve, que breve es». No, no; tampoc. «Si eres bueno y eres breve, ...». Hmmmm. «Si breves, no condruzcas». Sí! Ara sí!

Ah! I si us interessa saber els resultats de la competició, us convido a mirar la pàgina web de "todostorneos.es";segur que allà els trobareu!

«Lo riu és vida»!