dilluns, 1 de desembre del 2014

29 i 30 de novembre de 2014. Bigpotter's II Eleven + 3.

El cap de setmana del 29 i el 30 de novembre va tenir lloc en el Congost's Community Multisports Arena, de Bigpotters, la quarta trobada del Circuit Català de Bàdminton de la temporada 2014-15, la segona que tenia lloc en les mateixes instal·lacions en poc més de dos mesos. Com en l'anterior ocasió, l'encertada política d'aliances del nostre club ha donat fruit i, un cop més, hem ocupat tots els calaixos del podi en comandita amb els amics d'altres clubs. Concretament, aquest cop els nostres partenaires han estat la Giorgia i en Marc, de Wheel's Beach, i en Waseem, de Bigpotters. Onze socis del Club de Bàdminton de Vilanova del Vallès van prendre part en la competició de dissabte, i tres més en la de diumenge, reservada a les promeses del bàdminton català, i vam tornar a casa amb quatre primers llocs i quatre segons.

Les coses com són: el públic d'aquest bloc s'estima més que la notícia sigui fresca i la imatge representativa que no pas que el discurs estigui ben elaborat i que la sintaxi tendeixi a l'ortodòxia. El públic és qui mana, així que aquesta entrada, sense que serveixi de precedent, serà molt més gràfica que lèxica i l'enllestirem el mateix cap de setmana dels fets. Aprofitarem a més que l'Edu ens va deixar una càmera fotogràfica de les bones i el material gràfic té més qualitat de l'habitual per a fer aquest apartat més extens. 

Comencem, doncs, amb la primera edició del BLVQ, una secció de reportatges i entrevistes a peu de pista que anirem fent a mesura que ens vingui de gust. En l'edició d'avui, YesIwillbe entrevista Tobottom i Sir George Crows'nest després del primer partit de dobles per a recollir les seves impressions.


Resumim els resultats del torneig: or en IFB per a Thetower (Collado de Villalba); podi sencer en dobles D per a Lord Save of Romanvalleys - Bye Sense i Tobottom - Sir George Crow'snest; podi íntegre en dobles mixtos per a l'Olga Stevanova - Waseem (Bigpotters) i la Giorgia (Wheel's Beach) i en YesIwillbe; plata en els dobles C per a en Marc (Wheel's Beach) i Lord Gottfried (final a tres sets: 21-19, 19-21 i 27-25!). Afegim també que en la jornada de diumenge, la Berta, la Mireia i l'Eloi també van prendre part en la competició i la Berta i la Mireia van enfrontar-se en la final IF 17-15-13: podi sencer també per a la Berta i la Mireia!






Vegeu, doncs, les imatges del dia, que segur que resulten més il·lustratives i entretingudes que no pas la prosa.






















































































En l'últim torneig de l'Arnie en la categoria D no va passar de les semifinals, però va fer un bon torneig. Ara, en la C, demostrarà que és capaç de coses encara millors i farà companyia al David, l'Ivancible, YesIwillbe i Lord Gottfried en reptes de superior nivell. Segur que no decebrà ningú.