dimecres, 22 de maig del 2013

31 de maig de 2013: jornada de portes obertes al pavelló de Vilanova del Vallès i I Open de Bàdminton Dobles Mixtos




En el marc de la festa del'esport que tindrà lloc el primer cap de setmana del juny de 2013 a Vilanova del Vallès, el club de bàdminton de la localitat organitza una jornada de portes obertes el divendres 31 de maig en el pavelló esportiu del municipi. Les activitats previstes són:
  • De les 5 a les 8 de la tarda, activitats d'iniciació en el bàdminton i una gimcana amb proves relacionades amb aquest esport, adequades per a tots els nivells i edats  i obertes a tothom qui hi vulgui prendre part.
  • A partir de les 7 de la tarda, primer Open de Bàdminton de Vilanova del Vallès, en la modalitat de dobles mixtos. En aquests encontres s'enfronten dues parelles formades cada una per una dona i un home en un partit disputat al millor de 3 sets jugats a 21 punts. És una competició molt vistosa que combina la intensitat atacant típica del joc de dobles amb diverses variacions tàctiques. A la vista de les inscripcions s'organitzarà el quadre de joc perquè cada parella pugui disputar un mínim de 3 partits. No cal estar federat per a participar-hi.

Us agrairem que ens feu arribar les vostres inscripcions a l'Open a l'adreça openmixtos2013@gmail.com, preferiblement abans del dia 30 de maig.