diumenge, 2 de desembre del 2007

3a Jornada dels JJEE

La 3a Jornada dels JJEE ha tingut lloc al nostre Pavelló, qui ens ho anava a dir quan l'any passat per aquestes dates encara teniem 3 úniques pistes de bàdminton pintades.

Des de les 9,30h del matí es van disputar un total de 76 partits, entre els quadres previs, semifinals i finals de les categories més petites: benjamins, alevins, infantil i cadet, pel masculí i pel femení. Com sempre van haver-hi resultats per tots els gustos. L'
Anna Pujol, en Joan Pujol i el Raúl Benítez s'estrenaven en la competició i ho van fer com uns valents, defensant el terreny de joc en cadascú dels partits que els va tocar jugar.

La categoria
benjamí masculí la va guanyar l'Enric Vera, el nostre futbolista-badmintonià que sempre que pot no deixa passar l'oportunitat de jugar les competicions de bàdminton. Seguidament, com a segon classificat, va quedar en Pol Bellot que aquesta temporada té més difícil això d'emportar-se el primer lloc i n'ha d'estar agraït perquè és la segona millor manera de millorar en el bàdminton (la primera és entrenar, és clar!).

L'
aleví masculí va ser la competició més curta de la jornada amb només 3 inscrits. Sigui com sigui l'Oriol Bellot va tornar a sumar els seus 120 punts que s'emporta com a primer classificat, fet que el segueix col·locant en el primer lloc de la classificació general.

L'
Anna Rovira es va estrenar als JJEE desprès d'una lleu lesió que l'ha tingut en repòs uns dies, coincidint amb les dues primeres jornades d'aquesta competició. Ahir va aprofitar de valent la seva participació conseguint el primer lloc en la categoria aleví femení.

L'i
nfantil masculí encara se'ns resisteix, en Fran Corbera està acomodat al 3r lloc però tal com van les coses és qüestió de temps que doni el salt per a jugar la final, i fins i tot per ser primer. El partit de semifinals va ser molt disputat, es van jugar 3 sets ajustadísims que finalment van donar la victòria a Xavier Arteaga de La Garriga. Tot i això no hem de ser ambiciosos, s'ha de valorar moltíssim aquest 3r lloc en la jornada d'ahir i també en la classificació general.

La propera cita és el
15 de desembre a Viladecans amb la 2a prova del Circuit Català II, fins aleshores a entrenar ben fort!