diumenge, 22 de maig del 2022

Campionat de Catalunya s19, s13 i s9

Aquest diumenge 22 de maig s’ha disputat en el Pavelló de Vilanova del Vallès el Campionat de Catalunya de Bàdminton organitzat per la Federació Catalana de Bàdminton amb ladel Club Bàdminton Vilanova del Vallès i de l’Ajuntament de Vilanova del Vallès

S’han jugat les modalitats individual masculí i femení, dobles masculí, femení i mixtes de les categories s9, s13 i s19, disputant-se 130 partits de gran qualitat que han fet passar una bona estona al públic assistent.

Pel que fa als més petits, en IM-s9 ha quedat  primer classificat Biel Garrell, i segon classificat l’Aleix Palacios, tots dos del club de Granollers. En l’individual femení ha guanyat la Melani Mena (Club de Lliça de Vall) i medalla de plata l’Ainhoa Serra (Club bàdminton Torredembarra).

A la categoria s13 ha guanyat en individual masculí Magno Salas del club de Granollers i ha quedat segon en Nil Leiva també de Granollers. Quan a la modalitat individual femení,  ha guanyat la Mariona Ying Muñoz (AGE) i ha quedat segona la Núria Serra (AGE)  en un disputadíssim partit a tres sets  (19-21, 21-18 i 21-12) .

A la categoria s19 hem pogut presenciar partits espectaculars per part dels jugadors i jugadores que estan molt ben situats en el rànquing nacional espanyol, que juguen tornejos internacionals i formen part del programa Centre de Tecnificació i Alt Rendiment que te la Federació Catalana de Bàdminton en el CAR de Sant Cugat.

En  Jofre Comella ha guanyat a Hugo Ruz en un partit d’altíssim nivell a tres sets que ha durat 50 minuts (24-26, 23-21 i 21-17), tots dos del club de Granollers. La Marta González (AGE Granollers)  ha guanyat a l’Aina Urgell (CB Bellaterra) en un altre magnífic partit a tres sets (21-16, 20-22 i 21-12).

Els premis i obsequis han estat  lliurats per l’Alcaldessa Sra. Yolanda Lorenzo, la Regidora d’Esports Sra. Sandra Álvarez.