diumenge, 26 de setembre del 2021

14a prova Circuit Català de Bàdminton A, B, C i D - TTR (1*) s-11, s-13, s-15, s-17 i s-19 a Vilanova del Vallès


Aquest diumenge 26 de setembre s'ha disputat al pavelló esportiu local la 14a Prova del Circuit Català de Bàdminton puntuable pel rànquing estatal (TTR). Han participat uns 110 jugadors i jugadores de les quatre províncies de Catalunya i també de Binèfar(Aragó).

S'han fet les competicions en individuals i dobles amb molt bons resultats pels esportistes del nostre club:
  • Categoria IM sub-17 plata, ha obtingut l’or Rubén Rama.
  • A la categoria IMD Miguel Angel Vega ha obtingut també l’or.
  • A la categoria dobles masculins sub-11, el jugador Pau Antón, de nou anys i, que s’estrenava en la competició, ha quedat segon amb la seva parella Dídac Comas del club de Granollers.
  • Categoria IMA, ha obtingut l’or l’Adrià Valenzuela entrenador del club
  • A dobles mixtes B, la Mireia Fernàndez, entrenadora del club i el Xavier Sesat, del club de Canovelles, van aconseguir la medalla de plata.

Els premis han estat lliurats per la Regidora d'esports de l'Ajuntament de Vilanova del Vallès, Sandra Àlvarez i la Presidenta del Club Glòria Reyner.

La competició s'ha realitzat amb les noves mesures del PROCICAT i el protocol d'adaptació a aquestes normes de la Federació Catalana de Bàdminton. Així doncs, com a novetat, han pogut entrar a més a més dels jugadors i jugadores, els familiars que els acompanyaven. Mica en mica tornem a la nova normalitat.
A continuació teniu el llistat complet dels guanyadors:

https://www.badminton.es/sport/winners.aspx?id=28D71932-38D2-4557-879F-343DD67B955F