dimecres, 11 de març del 2020

Suspensió entrenaments Escola de bádminton i adults




Ateses les circumstàncies i seguint les directrius de l'Ajuntament, s'anul.len els entrenaments de l'escola de bàdminton durant quinze dies.

Us adjuntem el comunicat de l'Ajuntament de Vilanova.

L'Ajuntament de Vilanova del Vallès, a partir de les recomanacions derivades de l'activació en fase d'ALERTA del pla PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial d'alt risc, i amb motiu d'evitar el contagi del COVID-19 al municipi, ha pres com a mesures preventives l'anul·lació de TOTA activitat organitzada per l'ajuntament als equipaments municipals culturals, socials, d'oci, lúdics i esportius.

Per tant, queden suspeses, a partir de la data d'avui i durant 15 dies, les activitats organitzades per l'Ajuntament en els equipaments següents: Camp de Futbol Municipal, pavelló poliesportiu i pista coberta, casal d'avis Àngel de la Guarda, Cal Trempat, Espai Socioeducatiu Trencaclosques, Spai Jove, Centre Cultural i biblioteca Contravent.

Per altra banda, i en base a les indicacions del Departament d'Ensenyament, es mantindran les activitats extraescolars pròpies de cada centre escolar, i no es realitzaran les que impliquin l'agrupació d'alumnat de diversos centres simultàniament. Les escoles romandran obertes fins a nou avís del Departament d'Ensenyament.

Des de l'Ajuntament emplacem als veïns/nes mantenir la calma, atès que fins a data d'avui no es té constància de cap cas d'afectació al municipi. Les mesures preses són de caràcter preventiu i excepcionals.

Tanmateix, es recomana seguir les normes de protecció i estar amatents a noves indicacions del Departament de Salut, que s'aniran traslladant, en la mesura del possible, a través dels diferents canals d'informació municipals.

Tanmateix, també queda anul.lada la competició prevista pel dia 15 de març a Granollers.