dissabte, 14 de novembre del 2015

Expedició a Vielha 2015


 Segurament el  BadmintonVilanova no  és el  club més punter del país pel nombre i el nivell dels seus jugadors, ni tampoc el que gaudeix d’un pressupost més fastuós  ni del millor finançament federatiu. Les coses com siguin.

Però en canvi, si en una cosa  destaquem,  és en  el nostre caràcter obert, integrador, solidari i viatger. Darrerament  ens hem dedicat a obrir fronteres i establir vincles amb clubs pirinencs d’un costat i l’altre de l’eix de la serralada.  Una estada a Font Romeu al “torneig del cims” i  els encontres entranyables amb el amics de Sant Esteve (Perpinya), en el  “I torneig transpirinenc” , en son les fites més destacables.

Som gent inquieta. Ens agrada moure’ns i portar el vol de les nostres plomes a tants llocs com podem. I ara encetem una nova col·laboració, ni mes ni menys que a la Vall d’Aran,  on el nostre amic Pep, els darrers anys lluita per fer créixer i consolidar l’afició local al bàdminton.  Hem estat convidats al I TORNEIG POPULAR BADMINTARAN, amb la confiança que la nostra experiència i saber fer aportarà coneixement i espectacle als jugadors novells de la Vall.

Ja tenim l’expedició muntada. De moment està composada per 15 participants, entre grans i petits, Vilanovins d’adscripció i d’adopció, experts i debutants. Com que el viatge es llarg, i cal pujar el dia abans, aprofitarem de ple el cap de setmana, farem turisme, natura i cultura el dissabte i diumenge ens espera el pavelló.  Tindreu noticies!
https://www.facebook.com/groups/236145816444559/?fref=ts