dimecres, 29 d’octubre del 2008

Prova 2 ** a Granollers

Vallromanes,dimecres 29 d'octubre 2008

___________________________

J.Bellot (reporter per un dia)

El resultats de la tercera prova del circuit català celebrada a Granollers aquest cap de setmana passat ha estat un èxit pel nostre club, tant per la participació com pels resultats.

La primera gran sorpresa va ser el xandall. Alguns membres d'altres clubs van demanar inscriure's al nostre club per poder tenir un xandall tan vistós. Altres feien comentaris sobre els colors del Real Madrid,..., bé pura enveja i tots nosaltres contents i ben arreglats.

Si ens centrem en la competició i de petits a menys petits, el resultats van ser bons. En Pol va ser el guanyador als individuals sub-11 i en Raúl i el Pol, segons classificats en dobles sub-11. La petita Carla també va defensar els colors del Club a la categoria individual femení sub-11, on va lluitar fins al final per intentar pasar de grup.  L’Andrea i l’Anna van ser, respectivament, guanyadora i finalista en individual sub 13 i finalistes en dobles sub-13. Els germans Pujol, que aquesta temporada s'estrenen a la competició federada, no van poder finalitzar la prova ja que es va allargar més del que esperàven. Els dos partits que van jugar van poder apreciar que el nivell de la competició era més elevat que als escolars: ànims per continuar entrenant. 

L’Oriol i en Francesc, tot i no poder passar de quadres a sub-17 (si, ells de fet son sub-13 i sub-15) van guanyar la meitat dels partits i van jugar a un gran nivell. Destacar que l’Oriol i el Francesc van guanyar per primer cop un dobles, en aquest cas el sub-17, desprès de varis partits eliminatoris molt competits. El Cristian, l’únic representant al grup B va fer un paper molt meritori, tant a individual com en dobles (on feia parella amb un jugador de Roda).

D’aquesta competició, potser destacar el paper de les nostres joves veteranes; el nivell es ja tant alt que les van fer jugar en el grup de veterans masculí. L’Elena va perdre a la semifinal en un ajustat partit i la Marga i la Marta van fer suar de debò als seus contrincants. En dobles veterans masculins (si, masculins) van guanyar l’Elena i en Josep quedant en segon lloc la Marga i la Marta, desprès de uns competits partits, especialment a semifinals. Per últim, el debut del Josep a l’individual C va posar de manifest el potencial de les joves figures del bàdminton.

Ara toca parlar de la Patricia. No seria just explicar els resultats i no recordar l’esforç i paciència de la nostra entrenadora. Compareu els resultats dels qui entrenen amb ella (les nenes, els nens i les joves veteranes) amb els que no entrenen (Cristian i Josep, sabeu de qui parlem?).

 En resum, una jornada inoblidable, tant pel resultat com, especialment, per les 11 hores de Bàdminton al Pavelló del Congost de Granollers. Ara a entrenar fort pel proper Campionat de Catalunya per equips (9 de novembre) i per la quarta prova del circuit català a St. Esteve Sesrovires (16 de novembre).