diumenge, 10 de febrer del 2008

Preparem la setmana

Després del cap de setmana arriba altra vegada el dilluns. Esteu atents, pares i fills perquè aquesta setmana ens hem d'inscriure a diverses competicions:

Pels nens


-Última jornada puntuable per la Lliga Comarcal de Bàdminton que es disputarà dissapte 16 de febrer al pavelló de Can Noguera (La Garriga). Poden participar, com ja sabeu tots els nens i nenes del club entre 7 i 14 anys.


-3a prova del Circuit Català (II) que es jugarà a Argentona el proper 2 de març. La prova es dirigeix a tots els nens que hi vulguin participar.

Pels pares i altres veterans



-3a prova del Circuit Català (II) d'Argentona on només es juga individuals de les categories absolutes E (nivell bàsic) i veterans d'iniciació (pels qui volgueu provar això de competir).

S'accepten inscripcions via mail (a la direcció del club i a la meva) o també en persona. Es recorda que el preu d'inscripció a les proves de la Federació és de 7 € pels grans i 5 € pels nens. Les inscripcions als Jocs Escolars ja sabeu que són gratuïtes.

*Fotos*

A la barra lateral podeu veure i descarregar-vos les fotos de grup que la Glòria ha fet durant la setmana.

Si algú té fotos de competicions, jornades o altres relacionades amb el Club Bàdminton Vilanova i vol compartir-les ens les podeu enviar i les penjarem a l'abast de la resta de socis.