diumenge, 30 d’agost del 2015

I per començar bé la temporada, torneig transpirinenc!


Aquest dissabte amb els clubs de Sant Esteve (prop de Perpinya) i algun altre de la Catalunya Nord com a invitats especials, celebrem el primer torneig transpirinenc de Bàdminton.

Es un torneig per a la pràctica esportiva i l’intercanvi cultural i gastronòmic amb clubs amb els que habitualment no tenim la ocasió de compartir pavellons. I es també el torneig de tornada del magnífic i entranyable encontre que vam celebrar el darrer 5 de juliol a la seu del Bàdminton Sant Esteve de Perpinyà ( vegeu-ne la crònica )

El jugarem per equips de 7  persones que representaran en el possible els diferents clubs participants. Però que si molt convé equilibrarem en un ràpid mercadeig de fitxatges que tindrà lloc en els instants previs a l’inici de la competició.

L’hora prevista de trobada es les 9:30 per finalitzar cap a mitja tarda.

D’acord amb un saludable costum que tenen a l’altre costat del Pirineu, el menjar el posa el club amfitrió. Ens costarà estar al nivell del que ens van oferir a Sant Esteve però ho intentarem. En aquest sentit demanarem a tots els participants locals que aportin algun material alimentici  (coca, pizza, pastis, safata de crudités, llonganissa, plat de calamars a la romana, begudes...) com a quota d’inscripció o que, en el cas que no puguin preparar-ho, paguin una mòdica quantitat econòmica amb la que l’organització s’encarregarà de completar les taules d’esmorzar i dinar.

Ja veieu que comencem forts, si us hi animeu digueu-nos alguna cosa abans de dijous. No patiu si no teniu equip. Els equips els acabarem de configurar en funció dels que siguem. Ningú no es quedarà a la banqueta!

Email: badmintonvilanova@gmail.com

Telèfon: 635 43 68 84