dilluns, 8 de juny del 2015

Festa de l'Esport 2015 - III Open Dobles Mixtos de Vilanova del Vallès. Campions pel matí, Champions al vespre.

Només amb la col·laboració de la Mercè, l'Abel, la Paula, la Maria i les dues Elenes (de Niceland); de la Nerea, la Blanca, en Marc, el Justo, en Little Thetower i els dos Carlos (de Bigpotters); de la Sílvia i en David (de St. Lawrence-of-the-Gardens); d'en Volodymyr (de Dogsville); de Thetower (Collado-Villalba) i de l'Edu i la Saray (Sheep's House) la convocatòria del III Open Dobles Mixtos de Newtown-la-vallèe hauria estat l'èxit de participació que ha estat i hauria tingut el nivell de joc que ha tingut. Conjuntament amb ells, el mèrit i l'agraïment es fa extensiu també a la resta de participants, socis del nostre club: la Carla, la Udane, la Celia, la Mireia, l'Eloi, en Shoemaker, l'Anna i l'Arnie, en Billy the Kid, l'Alfondo, en Tobottom i la Carme, Lady Glory, l'Elsa, En Keith i la Berta.

Les millors raquetes del país (del passat, del present i també del futur) s'han citat el matí del 6 de juny de 2015 en el pavelló poliesportiu de Vilanova del Vallès per a disputar un torneig únicament de dobles mixtos. 16 equips de campions han lluitat durament per a aconseguir merèixer les escarapel·les daurades o platejades en una ronda de grups (tres partits cada parella) i una darrera ronda definitiva. La intenció d'aquesta trobada, com cada any, no és només la de competir i passar una bona estona; és també la de posar de relleu la importància de la pràctica esportiva d'un col·lectiu, el de les dones, que té més tendència a abandonar-la que no pas el dels homes. En un torneig de dobles mixtos la presència de les noies és igual d'imprescindible que la dels nois i ens sembla una bona cosa fer la nostra petita aportació per a ressaltar que la desitjable igualtat de sexes en tots els àmbits de la vida no és una cosa opinable: ha de ser un fet indiscutible. El club de bàdminton de Vilanova del Vallès agraeix ben sincerament l'esforç dels nostres convidats per a respondre entusiàsticament la nostra convocatòria.


L'Elena A. formava parella amb el Carlos P.


La Blanca, amb el Marc.


La Paula, amb en Billy the Kid.


La Saray, amb l'Edu.


La Berta, amb en Little Thetower.


La Nerea, amb el Carlos O.


La Carme, amb en Tobottom.


La Maria, amb en Volodymyr.



Lady Glory, amb en Justo.


La Mireia formava equip variable amb la Carla, la Udane, la Celia i l'Eloi.




Thetower, amb en Shoemaker.




L'Elena O., amb l'Abel.






La Mercè, amb en David i l'Anna amb l'Arnie.


L'Elsa, amb En Keith.




I la Sílvia, amb l'Alfondo.



No cal dir que la col·laboració econòmica i organitzativa de l'Ajuntament de Vilanova del Vallès i de la Diputació de Barcelona també van contribuir de forma decisiva a l'èxit de l'acte, ja que no només vam poder jugar tot el matí, sinó que tots vam rebre obsequis i l'esmorzar a càrrec de les institucions convocants i els premis per als vencedors van ser especialment notables.




A banda del torneig es va plantejar als participants la possibilitat d'endur-se a casa una samarreta oficial de la selecció espanyola de bàdminton; per a fer-ho no calia altra cosa que tenir més encert que els altres a fer passar el volant pels forats del plafó corresponent.





Uns quants vam provar-ho i el terra va quedar fet una catifa de volants fallits, però alguns van passar a l'altra banda pels forats practicats en el plafó.


El guanyador, amb cinc encerts en el forat del 7, de cinc tirs, va ser el Carlos, que va demostrar una punteria superior a la dels altres. Per a ell la samarreta i l'admiració de tothom!


Si la salut ens respecta, l'any vinent intentarem repetir-ho!